Το ιατρείο μας

Το Ιατρείο μας ξεκίνησε την λειτουργία του το 1996 και στεγάζεται  σε σύγχρονους χώρους συνολικής επιφάνειας  110 τμ στην οδό Καραολη & Δημητριου 96 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Διαθέτει Γραμματειακή  υποστήριξη με Υπεύθυνη την Κα. Χατζηδημητρίου Φρόσω. Είναι  εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας  τεχνολογίας.

Στο χώρο μας συστεγάζεται το καρδιολογικό ιατρείο της Κας Καρασαββιδου Αλεξάνδρας με πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο υπερήχων με έγχρωμο Triplex / Holter ρυθμού και πιέσεως  το οποίο συμβάλλει στην άριστη παρακουλούθηση περιπτώσεων με υπέρταση , προεκλαμψία, όπως και διεκπεραίωσης προ εγχειρητικού έλεγχου.

Στο ιατρείο μας λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης  όπως  και αποστολής αποτελεσμάτων σε ηλεκτρονική μορφή.

Ανακοίνωση Covid-19

"Λόγω της σημερινής κατάστασης όπως διαμορφώνεται εξαιτίας της γρίπης Covid-19, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι όλες οι επαφές θα πρέπει να πραγματοποιούνται κατόπιν σχετικών ραντεβού με το ιατρείο. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τους ακόλουθους συνδέσμους για να κλείσετε ραντεβού μαζί μας. @Dr.Najdecki."