Προγεvνετικός χρωμοσωματικός έλεγχος

Μη Επεμβατικός Προγεννητικός Έλεγχος ( NIPT )

Ο μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος (NIPT) αποτελεί πρωτοποριακή μέθοδο για την ανίχνευση χρωμοσωμικών ανωμαλιών του εμβρύου. Επιστημονικοί φορείς, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικανικού Κολλεγίου Μαιευτικής και Γυναικολογίας (ACOG), συνιστούν τον έλεγχο ΝΙΡΤ ως επιλογή για όλες τις γυναίκες που βρίσκονται σε κύηση, ανεξαρτήτως ηλικίας ή κινδύνου. Ο προγνωστικός αυτός έλεγχος έχει σημαντικά υψηλότερη ευαισθησία και ειδικότητα από τον παραδοσιακό βιοχημικό έλεγχο (PAPP-A, free β-HCG).

Προγεννητικός χρωμοσωματικός έλεγχος

Προγεννητικός χρωμοσωματικός έλεγχος

Προγεννητικός χρωμοσωματικός έλεγχος με ανάλυση κυττάρων αμνιακού υγρού

Τι είναι και πως γίνεται η εξέταση αυτή

Ο προγεννητικός χρωμοσωματικός έλεγχος αμνιακών κυττάρων είναι μία διαγνωστική εξέταση που μελετά και αναλύει τα χρωμοσώματα του εμβρύου. Είναι μία πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί χρόνο, όπως επίσης και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Σε συνεργασία με την Assisting Nature

Η δύναμη μας κρύβεται στην απόλυτη εξειδίκευση. Όλο το επιστημονικό προσωπικό και ιδιαίτερα οι γιατροί, οι εμβρυολόγοι και οι γενετιστές μας, έχουν εξειδικευθεί στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού, αποτελούν διακεκριμένα μέλη της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας αναπαραγωγής, οι μελέτες τους δημοσιεύονται στα εγκυρότερα περιοδικά της ειδικότητας μας και προσκαλούνται ανά την υφήλιο για διαλέξεις στην σύγχρονη αντιμετώπιση της υπογονιμότητας.

dr-najdecki logo

+30 2310 707030

Καραολή & Δημητρίου 96
Εύοσμος, 56224, Θεσσαλονίκη

docnajdecki@gmail.com