Κρυοσυντήρηση βλαστοκυττάρων

Θεραπεία οστεοαρθρίτιδας με βλαστικά κύτταρα

Μια ασθένεια που μπορεί πλέον να αντιμετωπίζεται και με μη επεμβατικές μεθόδους

Νέες προοπτικές στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας διαφαίνονται μέσα από τη χρήση ενήλικων βλαστικών κυττάρων. Μέχρι πρόσφατα, η μόνη λύση στις πιο προχωρημένες μορφές αρθρίτιδας ήταν η χειρουργική αντιμετώπιση, με κυριότερη την αρθροπλαστική. Η δημιουργία τεχνητής άρθρωσης, όμως, είναι μία μέθοδος, η οποία απαιτεί μεγάλο χειρουργικό τραύμα και μακρά αποκατάσταση.

Πρακτικές εφαρμογές βλαστοκυττάρων

Ασφαλής η βλαστοκυτταρική θεραπεία στα μάτια


Πρώιμα αποτελέσματα σε δύο ασθενείς δείχνουν βελτίωση της όρασης χωρίς παρενέργειες
Τα εμφυτεύματα εμβρυϊκών βλαστικών κυττάρων φαίνεται ότι είναι ασφαλή σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση νόσων των οφθαλμών
Ουάσινγκτον

Πρώιμα αποτελέσματα της πρώτης κλινικής δοκιμής με εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα για την αποκατάσταση προβλημάτων των οφθαλμών μαρτυρούν ότι η μέθοδος είναι ασφαλής.

Κρυοσυντήρηση βλαστοκυττάρων

Κρυοσυντήρηση βλαστοκυττάρων

Τα βλαστικά κύτταρα του ομφαλίου λώρου σήμερα χρησιμοποιούνται στην Ιατρική για τη θεραπεία κακοήθων αιματολογικών ασθενειών, όπως της λευχαιμίας, των αυτοάνοσων ασθενειών, όπως της σκλήρυνσης κατά πλάκας, καθώς και για την αποκατάσταση της λειτουργίας οργάνων.

Πληροφορίες για την συντήρηση βλαστοκυττάρων

biohellenica

Σε συνεργασία με την Assisting Nature

Η δύναμη μας κρύβεται στην απόλυτη εξειδίκευση. Όλο το επιστημονικό προσωπικό και ιδιαίτερα οι γιατροί, οι εμβρυολόγοι και οι γενετιστές μας, έχουν εξειδικευθεί στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού, αποτελούν διακεκριμένα μέλη της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας αναπαραγωγής, οι μελέτες τους δημοσιεύονται στα εγκυρότερα περιοδικά της ειδικότητας μας και προσκαλούνται ανά την υφήλιο για διαλέξεις στην σύγχρονη αντιμετώπιση της υπογονιμότητας.

dr-najdecki logo

+30 2310 707030

Καραολή & Δημητρίου 96
Εύοσμος, 56224, Θεσσαλονίκη

docnajdecki@gmail.com