Υστεροσκόπηση και Λαπαροσκόπηση

Λαπαροσκόπηση

Laparo 2

Η διαγνωστική λαπαροσκόπηση χρησιμοποιείται για τη διάγνωση και τη διαφορική διάγνωση παθολογικών καταστάσεων της κοιλίας και της πυέλου. Στην γυναικολογία ένα μεγάλο πεδίο εφαρμογής της διαγνωστικής λαπαροσκόπησης είναι οι περιπτώσεις ασθενών με υπογονιμότητα.

Στις περιπτώσεις όπως [απόφραξη σαλπίγγων, πυελικές συμφύσεις, ενδομητρίωση, υδροσάλπιγγες κ.λπ.) η διαγνωστική λαπαροσκόπηση είναι αναντικατάστατη για την εκτίμηση και ταξινόμηση των ευρημάτων.

Υστεροσκόπηση

Hystero 1

Η υστεροσκόπηση είναι μια μέθοδος εξέτασης της ενδομητρικής κοιλότητας και του τραχήλου και αποτελεί διαγνωστική αλλά και θεραπευτική μέθοδο της αντιμετοπισης της υπογονιμότητας.

Η υστεροσκόπηση είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία μπορεί ομος να διαγνώσει διάφορες καταστάσεις οι οποίες είναι δυνατόν να επηρεάσουν σημαντικά την γονιμότητα όπως συμφύσεις, διαφράγματα, πολύποδες, ινομυώματα.

Σε συνεργασία με την Assisting Nature

Η δύναμη μας κρύβεται στην απόλυτη εξειδίκευση. Όλο το επιστημονικό προσωπικό και ιδιαίτερα οι γιατροί, οι εμβρυολόγοι και οι γενετιστές μας, έχουν εξειδικευθεί στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού, αποτελούν διακεκριμένα μέλη της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας αναπαραγωγής, οι μελέτες τους δημοσιεύονται στα εγκυρότερα περιοδικά της ειδικότητας μας και προσκαλούνται ανά την υφήλιο για διαλέξεις στην σύγχρονη αντιμετώπιση της υπογονιμότητας.

dr-najdecki logo

+30 2310 707030

Καραολή & Δημητρίου 96
Εύοσμος, 56224, Θεσσαλονίκη

docnajdecki@gmail.com