Προληπτικός έλεγχος μαστού

Ψηλάφηση μαστού

psilafisi

Προληπτικός έλεγχος μαστού

mastos grafiko
ΨΗΛΑΦΗΣΗ - ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ - ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τι είναι καρκίνος;

Καρκίνος είναι άτυπος και ανεξέλεγκτος πολλαπλασιασμός κυττάρων που εκτοπίζουν τους υγιείς ιστούς του σώματος, Μία από τις εξετάσεις που μπορεί να επισημάνει την ύπαρξη του ή να την αποκλείσει είναι η κυτταρολογική εξέταση, Ανάλογα με την εντόπιση του καρκίνου στο συγκεκριμένο όργανο, έχουμε και διάφορους καρκίνους όπως μαστού, μήτρας ωοθηκών κ.λπ

BRCA - γονίδιο ευαισθησίας του καρκίνου του μαστού

Υπάρχουν BRCA1 και BRCA2 και ονομάζουται όγκο-κατασταλτικά γονίδια. Σταθεροποιούν το γενετικό υλικό του κυττάρου και αποτρέπουν την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη των κυττάρων. Στις γυναίκες, έχουμε επιβλαβείς μεταλλάξεις του γονιδίου BRCA οι οποίες έχουν συνδεθεί τόσο με καρκίνο του μαστού οσο και των ωοθηκών σε νεαρή ηλικία.

Σε συνεργασία με την Assisting Nature

Η δύναμη μας κρύβεται στην απόλυτη εξειδίκευση. Όλο το επιστημονικό προσωπικό και ιδιαίτερα οι γιατροί, οι εμβρυολόγοι και οι γενετιστές μας, έχουν εξειδικευθεί στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού, αποτελούν διακεκριμένα μέλη της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας αναπαραγωγής, οι μελέτες τους δημοσιεύονται στα εγκυρότερα περιοδικά της ειδικότητας μας και προσκαλούνται ανά την υφήλιο για διαλέξεις στην σύγχρονη αντιμετώπιση της υπογονιμότητας.

dr-najdecki logo

+30 2310 707030

Καραολή & Δημητρίου 96
Εύοσμος, 56224, Θεσσαλονίκη

docnajdecki@gmail.com