Εμβολιασμός κατά του καρκίνου του τραχήλου

Τροποποίηση της άδειας κυκλοφορίας του Cervarix λόγω διευρυμένης προστασίας

Την διευρυμένη προστασία που προσφέρει το εμβόλιο Cervarix της GlaxoSmithKline έναντι του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας αναγνωρίζει  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Φαρμάκων, εγκρίνοντας  την τροποποίηση της άδειας κυκλοφορίας του.

Πισω απο τον καρκινο του τραχηλου της μητρας υπαρχει παντα ο ιος των ανθρωπινων θηλωματων

Πισω απο τον καρκινο του τραχηλου της μητρας υπαρχει παντα ο ιος των ανθρωπινων θηλωματων. Ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων ανιχνεύεται στο 99.7% των καρκίνων του τραχήλου της μήτρας

Εμβολιασμός κατά του καρκίνου της μήτρας

Εμβολιασμός

Ο εμβολιασμός είναι τώρα διαθέσιμος. Ο ιός είναι πολύ διαδεδομένος και μεταδίδεται εύκολα, αλλά ευτυχώς το ανοσοποιητικό σύστημα αντιμετωπίζει τις περισσότερες λοιμώξεις χωρίς η γυναίκα να καταλαβαίνει καν ότι είχε προσβληθεί από αυτές.

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι κληρονομικός. Δεν είναι. Προκαλείται από έναν κοινό ιό, με κάποιον τύπο του οποίου θα έρθει σε επαφή περίπου το 80% των γυναικών κάποια στιγμή στη ζωή του. Συνήθως όμως η αρχική επαφή με τον ιό συμβαίνει σε νεαρές ηλικίες.

Ενημέρωση για τον εμβολιασμό

Σε συνεργασία με την Assisting Nature

Η δύναμη μας κρύβεται στην απόλυτη εξειδίκευση. Όλο το επιστημονικό προσωπικό και ιδιαίτερα οι γιατροί, οι εμβρυολόγοι και οι γενετιστές μας, έχουν εξειδικευθεί στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού, αποτελούν διακεκριμένα μέλη της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας αναπαραγωγής, οι μελέτες τους δημοσιεύονται στα εγκυρότερα περιοδικά της ειδικότητας μας και προσκαλούνται ανά την υφήλιο για διαλέξεις στην σύγχρονη αντιμετώπιση της υπογονιμότητας.

dr-najdecki logo

+30 2310 707030

Καραολή & Δημητρίου 96
Εύοσμος, 56224, Θεσσαλονίκη

docnajdecki@gmail.com