Σχεδιάζοντας την εγκυμοσύνη

Συναισθηματική πλευρά του προβλήματος

sxediazontas

Η αδυναμία σύλληψης έρχεται σαν έκπληξη για τους περισσό­τερους άντρες και γυναίκες, καθώς πιστεύουν ότι η εγκυμοσύνη θα ακολουθήσει αμέσως μόλις σταματήσουν την αντισύλληψη. Μολονότι ένα ποσοστό 10-15% του πληθυσμού παρουσιάζει προβλήματα γονιμότητας, τα περισσότερα ζευγάρια που κατα­φεύγουν σε ιατρική βοήθεια αποκτούν τελικά παιδί. Τα ζευγά­ρια με προβλήματα γονιμότητας μπορεί να νοιώθουν αμήχανα για το πρόβλημα τους ή απομονωμένα από τους φίλους και την οικογένεια τους.

Σχεδιάζοντας την εγκυμοσύνη

Σχεδιάζοντας την εγκυμοσύνη

Μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής είναι η από­φαση της τεκνοποίησης. Καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν τις προ­σπάθειες για να επιτύχουν σύλληψη, ίσως αναρωτηθούν τι πρέπει να κάνουν για να βελτιώσουν τις πιθανότητες εγκυμο­σύνης. Για τα περισσότερα ζευγάρια, οι πιθανότητες είναι πολύ καλές. Οι περισσότερες γυναίκες θα συλλάβουν, αν και η προ­σπάθεια αυτή μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες ή και χρόνο, ακόμη και στην περίπτωση που και τα δύο μέλη είναι γόνιμα.

Σύγχρονες θεραπείες για τα προβλήματα γονιμότητας

Τα τελευταία έτη έχει σημειωθεί αρκετή πρόοδος στην θερα­πεία της υπογονιμότητας. Υπάρχουν 4 βασικοί θεραπευτικοί χειρισμοί και ο ιατρός σας θα προσδιορίσει ποιος είναι ο κατάλληλος για σας. Οι θεραπείες αυτές είναι: ορμονική θερα­πεία, χειρουργική προσέγγιση και μικροχειρουργική, σπερμα­τέγχυση και τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Σε συνεργασία με την Assisting Nature

Η δύναμη μας κρύβεται στην απόλυτη εξειδίκευση. Όλο το επιστημονικό προσωπικό και ιδιαίτερα οι γιατροί, οι εμβρυολόγοι και οι γενετιστές μας, έχουν εξειδικευθεί στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού, αποτελούν διακεκριμένα μέλη της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας αναπαραγωγής, οι μελέτες τους δημοσιεύονται στα εγκυρότερα περιοδικά της ειδικότητας μας και προσκαλούνται ανά την υφήλιο για διαλέξεις στην σύγχρονη αντιμετώπιση της υπογονιμότητας.

dr-najdecki logo

+30 2310 707030

Καραολή & Δημητρίου 96
Εύοσμος, 56224, Θεσσαλονίκη

docnajdecki@gmail.com