Το ιστολόγιό μας

Χρήσιμα άρθρα και ενημερώσεις από το blog μας

Organic Mothercare

Μπορεί ένα οργανικό, φυσικό και Ελληνικό καλλυντικό να συναγωνιστεί γνωστούς διεθνείς οίκους;

Απλά δοκιμάστε και αποφασίστε μόνοι σας.

Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στην Ελλάδα. Από τα παράθυρα των σπιτιών μας, παρατηρούσαμε την καταπληκτική φύση του τόπου μας... Τον Όλυμπο κατά τη διάρκεια του έτους... Τα νησιά μας καλοκαίρι και χειμώνα...

Γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι η αγνή φύση έχει να προσφέρει πολλά σε όλους μας ! Μόνο εδώ υπάρχει φυσικό εκχύλισμα ροδιού της Πελοποννήσου, άγριο τριαντάφυλλο της Θράκης, σκόνη ενεργού άνθρακα της Κρήτης, βλέννα σαλιγκαριού της Πέλλας, βιολογικό μελισσοκέρι της Εύβοιας, γάλα γαιδούρας της Θεσσαλίας, εκχύλισμα ηφαιστειακής λάβας της Σαντορίνης και πολλά άλλα.

Organic Mothercare, Your special, nature care...!

Απλά αφήστε τη Φύση να σας φροντίσει...!

Είναι προσωπική μας επιλογή, να χρησιμοποιούμε τα συστατικά της πλούσιας φύσης μας!

Σήμερα έχουμε όλα τα μέσα και την τεχνολογία για την παραγωγή φυσικών προϊόντων, που μπορεί να ενώσει ακόμη περισσότερο την αιώνια παράδοση μας με τον σημερινό πολιτισμό και τις ανάγκες της σύγχρονης και συνειδητοποιημένης κοινωνίας μας. Η ευχή να γίνουμε πρωτοπόροι και «φυσικό» πρότυπο για την Ευρώπη και τον Κόσμο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Αυτή ιδέα ήταν η έμπνευση να δημιουργήσουμε το Organic Mothercare e-shop. Επιλέξαμε και δοκιμάσαμε προσεκτικά το κάθε προϊόν, πάντα με βάση την αξιοπιστία και τα οργανικά συστατικά του. Οι επιλογές μας αφορούν την γυναίκα σε κάθε ηλικία και σε όλες τις φλασεις της ζωής της. Στο Organic Mothercare σας παρουσιάζουμε σειρές ιδιαίτερα επιλεγμένων καλλυντικών για χρήση σε ακόμη πιο ειδικές και απαιτητικές περιπτώσεις, όπως όλα τα ευαίσθητα στάδια της εγκυμοσύνης, της λοχίας, της φροντίδας του νεογνού, του αλλεργικού & υπερευαίσθητου δέρματος και πολλά αλλά.

Απλά δοκιμάστε τα και αφήστε την ΦΥΣΗ να σας ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ! Δεν θα απογοητευτείτε !

Organic Mothercare

Your special, natural care

dr-najdecki logo

+30 2310 707030

Καραολή & Δημητρίου 96
Εύοσμος, 56224, Θεσσαλονίκη

docnajdecki@gmail.com